Zuiderkempen

of /tornooien/zuiderkempen/zk2018

 44ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen

Het toernooi wordt georganiseerd door Rokade WesterloDe Geelse SchaakkringSC Noorderwijk en de Molse Schaakclub.

Het Zuiderkempen toernooi is een individueel toernooi met ELO-verwerking dat 7 speeldagen telt en loopt in september en oktober op vrijdagavond.  Het toernooi start op 7 september in Noorderwijk.  Daarnaast  zijn er ook speeldagen in Mol, Geel en Westerlo.

Aanvang : 20:15

Inschrijving

  • Volwassenen : 10€
  • Jeugd -18 jaar : 5€
  • Vooraf inschrijven is niet nodig.  Wel telkens ten laatste aanwezig zijn om 20:00.  Het inschrijvingsgeld dient betaald te worden bij de eerste deelname.

Prijzen

  • 80€ – 60€ – 40€ / wisseltrofee voor 1ste en 2de
  • Ratingprijzen : 20€ voor -1900; -1700; -1500; NC’s *
  • Beste jeugdspeler (-18 jaar) : 20€ / wisseltrofee voor 1ste *

*bij minimum 4 deelnemers; alle prijzen zijn niet cumuleerbaar

Tempo : 90 min + 30 min + 30 seconden per zet vanaf zet 1

Speellocaties

Noorderwijk Parochiecentrum
Ring 27
2200 Noorderwijk
Westerlo Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Tel 0486 / 57 . 10 . 43

Palmares

2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter