Zuiderkempen

 44ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen

Het toernooi wordt georganiseerd door Rokade WesterloDe Geelse SchaakkringSC Noorderwijk en de Molse Schaakclub.

Het Zuiderkempen toernooi is een individueel toernooi met ELO-verwerking dat 7 speeldagen telt en loopt in september en oktober op vrijdagavond.  Het toernooi start op 7 september in Noorderwijk.  Daarnaast  zijn er ook speeldagen in Mol, Geel en Westerlo.

Aanvang : 20:15

Inschrijving

  • Volwassenen : 10€
  • Jeugd -18 jaar : 5€
  • Vooraf inschrijven is niet nodig.  Wel telkens ten laatste aanwezig zijn om 20:00.  Het inschrijvingsgeld dient betaald te worden bij de eerste deelname.

Prijzen

  • 80€ – 60€ – 40€ / wisseltrofee voor 1ste en 2de
  • Ratingprijzen : 20€ voor -1900; -1700; -1500; NC’s *
  • Beste jeugdspeler (-18 jaar) : 20€ / wisseltrofee voor 1ste *

*bij minimum 4 deelnemers; alle prijzen zijn niet cumuleerbaar

Tempo : 90 min + 30 min + 30 seconden per zet vanaf zet 1

Speellocaties

Noorderwijk

Parochiecentrum
Ring 27
2200 Noorderwijk

Westerlo

Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24

Geel

Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71

Mol

Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Tel 0486 / 57 . 10 . 43

Palmares

2017 Tim Peeters
2016 Chris Maes
2015 Jelle Rogmans
2014 Jan Deweerdt
2013 Stief Gijsen
2012 Eddy Van Beers
2011 Kris De Groot
2010 Kris De Groot
2009 Jelle Rogmans
2008 Marc Van Dyck
2007 Tim Peeters
2006 Sven Gorts
2005 Tim Peeters
2004 Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003 Andy Ooms
2002 Andy Ooms
2001 Filip Van Lerberghe
2000 Mathias De Wachter